Ochrana osobních údajů a Zásady používání cookies

 

Děkujeme za Vaši návštěvu na webových stránkách, těší nás Váš zájem. Ochranu Vašich osobních údajů bereme vážně a usilujeme o to, abyste se při návštěvě webových stránek cítili dobře. Ochrana Vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro nás důležitou záležitostí, kterou při našich obchodních procesech bereme na zřetel.

 

Provozovatel webu rosservis-vysokozdvizne-voziky.cz je Martin Rosulek, IČ: 12762121 (dále jako “Provozovatel” nebo “Správce”), Na Stráni 1796/11, Děčín, 405 02 a také jednatel společnosti Rosservis s.r.o., IČ: 25016032, sídlo Martiněves 189, 407 01, Jílové u Děčína.

 

Vaše osobní údaje zpracováváme jako správce. Určujeme, jak budou osobní údaje zpracovávány a za jakým účelem, po jak dlouhou dobu a vybíráme případné další zpracovatele, kteří nám se zpracováním budou pomáhat.

 

Zpracováváme osobní údaje, které nám svěříte sami, a to zejména z následujících důvodů (pro naplnění těchto účelů):

 

Poskytování služeb a plnění smlouvy

Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, e-mail, telefon, fakturační údaje, případně korespondenční adresu potřebujeme k plnění smlouvy (např. poptávka a následný prodej a dodávka náhradní dílů, přídavného zařízení, vysokozdvižného vozíku, atd.).

 

Vedení účetnictví

Jste-li zákazníky, vaše osobní údaje (fakturační údaje) potřebujeme, abychom vyhověli zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

 

Marketing – zasílání newsletterů

Vaše osobní údaje (jméno a e-mail), informaci na co klikáte v e-mailu a kdy e-maily nejčastěji otevíráte, využíváme za účelem přímého marketingu – zasílání obchodních sdělení.

 

Pokud jste naším zákazníkem, děláme tak z oprávněného zájmu, protože důvodně předpokládáme, že vás naše novinky a aktuality zajímají, a to po dobu 5 let od poslední objednávky.

 

Pokud nejste naším zákazníkem, zasíláme vám newslettery pouze na základě vašeho souhlasu, a to nejdéle po dobu 5 let od udělení.

 

Tento souhlas můžete odvolat použitím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném newsletteru.

 

Zpracování vašich údajů, zejména obsažených v cookies, můžeme jako správce postoupit zpracovatelům. Jejich seznam najdete v části Zásady používání cookies.

 

Zásady používání cookies

 

Na této webové stránce používáme soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek.

 

Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu Provozovatele. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

 

Údaje, které Provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, a to zejména provozovatelům služeb Google.

 

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

 

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky.

 

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

 

Vezměte na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

 

  • Vzít souhlas kdykoli zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

 

  • Google Ireland Limited – využíváme balík aplikací Google Suite Apps pro e-maily a kancelářský balík.
  • Smartemailing – emailingový software k hromadné rozesílce e-mailů (newsletterů).
  • Leady – identifikace firmy, které navštívily webové stránky. Leady nepřiřazuje návštěvy ke konkrétním osobám (viz oficiální vyjádření).
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

 

Naše webová stránka nevyužívá žádných námi vytvořených cookies, které by vyžadovaly poskytnutí vašeho souhlasu. Naše stránky využívají pro sledování provozu a přístupů na naší webovou stránku služby třetích stran, které si na Vašem počítači ukládají své cookies. Na jejich obsah nemáme žádný vliv. Jejich použití však není možné bez Vašeho souhlasu.

 

  • Google Analytics (cookies třetích stran), cookies pro získání statistických údajů. Expirace dle nastavení vašeho prohlížeče. Bližší informace jsou dostupné na adrese https://www.google.com/policies/technologies/cookies/.
  • Google Adwords (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Google a opětovné cílení reklamy, tzv. retargeting. Expirace 540 dní. Bližší informace jsou dostupné na adrese https://www.google.com/policies/technologies/cookies/.
  • YouTube (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci YouTube sítě společnosti Google a získání statistických údajů. Expirace 540 dní. K jejich použití není třeba získat Váš souhlas. Bližší informace jsou dostupné na https://www.google.cz/intl/cs/policies/privacy/
  • Sklik (cookies třetích stran), cookies pro identifikaci v rámci reklamní sítě společnosti Seznam a opětovné cílení reklamy, tzv. retargeting. Expirace 540 dní.

 

Více informací o cookies najdete také na https://www.google.cz/intl/cs/policies/technologies/cookies/ a https://policies.google.com/privacy/update?hl=cs

 

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na  https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

Co jsou soubory cookies? Soubory cookies jsou krátké textové soubory, které internetová stránka odešle do vašeho prohlížeče a ukládají se ve vašem počítači, tabletu, mobilním či jiném elektronickém zařízení. Cookies možňuje internetové stránce zaznamenat informace o vaší návštěvě, například zvolený jazyk a podobně. Následující návštěva stránek tak pro vás může být snazší a příjemnější. Soubory cookies jsou důležité, neboť bez nich by procházení sítě Internet bylo mnohem složitější. Soubory cookies umožňují lepší využití naší internetové stránky a přizpůsobení jejího obsahu vašim potřebám. Soubory cookies používá téměř každá internetová stránka na světě. Soubory cookies jsou užitečné, protože zvyšují uživatelskou přívětivost opakovaně navštívené internetové stránky.

 

Někdy se při načítání naší webové stránky načítají zároveň webové stránky třetích stran. Třetí strany nám obvykle pomáhají se sledováním provozu a přístupů na naší webové stránce. V těchto případech data uložená v cookies Váš prohlížeč zasílá serverům hostujícím stránky třetích stran.

 

Druhy souborů cookies. Relační (tedy dočasné) soubory cookies nám umožňují propojovat Vaše jednotlivé aktivity po dobu prohlížení těchto internetových stránek. V okamžiku otevření okna Vašeho prohlížeče se tyto soubory aktivují a deaktivují se po zavření okna Vašeho prohlížeče. Relační cookies jsou dočasné a po zavření prohlížeče se všechny tyto soubory vymažou.

 

Trvalé soubory cookies nám pomáhají Váš počítač identifikovat, jestliže opětovně navštívíte naši internetovou stránku. Další výhodou trvalých cookies je to, že nám umožňují přizpůsobit naše internetové stránky Vašim potřebám.

 

Využívání souborů cookies. V souladu s ustanovením § 89 odst. 3 zák. č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, v účinném znění, si Vás tímto dovolujeme informovat, že naše internetové stránky využívají pro svoji činnost soubory cookies, tedy Vaše soubory cookies, včetně trvalých, zpracováváme. Tento souhlas je udělen na dobu, která je uvedena v části Ochrana osobních údajů.

 

Účel použití souborů cookies. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookies. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz.

 

Soubory cookies využíváme, kromě účelu uvedeného v předchozím odstavci, pouze pro účely stanovené v obchodních podmínkách.

 

Jak můžete používání cookies omezit? Pokud chcete používání cookie omezit nebo zablokovat, využijte k tomu rozšířené nastavení vašeho internetového prohlížeče. Pomocí změny nastavení webového prohlížeče můžete cookies přijmout nebo zamítnout. Můžete dokonce již existující cookies odstranit.

 

Anebo můžete využít nástroj pro správu souborů cookie, který je k dispozici na stránkách http://www.youronlinechoices.com/cz/

 

Tyto Zásady používání cookies jsou nedílnou součástí obchodních podmínek webu.

 

V případě dotazů ohledně používání souborů cookie nás můžete kontaktovat e-mailem na obchod(zavinac)rosservis.cz nebo nám prosím napište na následující adresu společnosti Rosservis – Martin Rosulek, Martiněves 189, 407 01, Jílové u Děčína.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů a Zásady používání Cookies jsou platné a účinné od 23. 5. 2018.

 

Prohlášení o souladu

s nařízení Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679  ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (GDPR) a se souvisejícími právními předpisy

Společnost
Martin Rosulek – ROSSERVIS
se sídlem Martiněves 189, Jílové u Děčína, 407 01
IČ: 12762121

a

Rosservis s.r.o.
se sídlem Martiněves 189, Jílové u Děčína, 407 01
IČ: 25016032
(dále také společně jako “Rosservis”)

tímto prohlašují a činí ujištění, že:

1/ Uchovává pouze osobní údaje nezbytné pro řádný výkon obchodní spolupráce (plnění smlouvy), jejichž rozsah vychází z platných právních předpisů nebo obecných zvyklostí daných obchodních případů. Jedná se mimo jiné o Identifikační údaje (jméno, příjmení, rodné číslo, datum narození, IČ, DIČ, bankovní spojení – tj. fakturační údaje), kontaktní údaje (bydliště, sídlo, telefonní číslo, e-mailová adresa).

2/ Tyto osobní údaje jsou zpracovány pouze za účelem řádného plnění služeb poskytovaných společnosti na základě uzavřené smlouvy s klientem, či vykonávání obchodního případu.

3/ Ke všem výše uvedeným informacím není vyžadován souhlas klienta. (Zpracování těchto údajů vychází z jiného titulu, kterým je uzavřená smlouva nebo zahájení obchodního případu ustně, telefonicky či emailem mezi oběma stranami)

4/ Osobní údaje klientů, jak současných, tak i bývalých jsou ukládány po dobu stanovenou obecnými právními předpisy a oprávněnými zájmy firmy Rosservis. Po uplynutí příslušných lhůt jsou osobní údaje vymazávány ve smyslu „práva být zapomenut“.

5/ Z důvodu oprávněných zájmů jsou osobní údaje uchovávány po dobu 5 let po ukončení posledního obchodního případu nebo uzavřené smlouvy z důvodu řádného vypořádání činnosti mezi klientem a firmou Rosservis.

6/ Osobní data klientů jsou zpracovávána transparentně a korektně pouze prostřednictvím softwaru nabytého řádným způsobem. Každý klient má právo na přístup ke zpracovávaným osobním údajům, na jejich úpravy, změny nebo doplnění, jakož i právo na výmaz těchto údajů.

7/ V případě, že osobní údaje klientů jsou v rámci činností poskytovaných firmou Rosservis jako zpracovatelem ukládány prostřednictvím sub-zpracovatele za využití „cloudových služeb“ či jinak, nevyžaduje tento postup zvláštního souhlasu. Přijetím tohoto sdělení k problematice GDPR bere klient tuto skutečnost na vědomí.

8/ Firma Rosservis zpracovala pro kontrolní účely přehled činností, při kterých dochází ke zpracování osobních údajů klientů v pozici správce nebo zpracovatele těchto údajů. Součástí je přehled provedených technicko-organizačních opatření k zabezpečení osobních údajů klientů tak, aby bylo v maximální možné míře, kterou lze rozumně požadovat, zajištěno, že nedojde k neoprávněnému nahodilému přístupu k osobním údajům klienta. Jedná se především o zabezpečení softwaru proti přístupu neoprávněnou osobou a zabezpečení objektu kanceláří.

 

Kontaktní údaje správce
email: rosservis@rossevis.cz
tel: +420 412 544 803